Økologisk pære- & kardemommegrød


Alex&Phil pære- og kardemommegrød er fremstillet af bløde pærer og saftige blommer, som er blandt med mættende, glutenfri havre. Som altid med rapsolie, hvis essentielle fedtsyrer er gode for dit barns vækst og udvikling, og til slut krydret med en lille smule kardemomme.

Ingredienser: Blomme* 35%, pærejuice (ikke fra koncentrat)* 33%, pære* 21%, glutenfri havremel* 6,5%, rapsolie* 4%, kardemomme* 0,06%. *EU- og KRAV-ekologiska ingredienser.

Næringsindhold/100 g: Energi 464 kJ/111 kcal, fedt 4,5 g (heraf mættede fedtsyrer 0,4 g), kulhydrater 16 g, heraf sukkerarter 8,0 g (kun naturligt forekommende), protein 1,1 g, salt <0,03 g (kun naturligt forekommende natrium).

Grøden indeholder essentielle fedtsyrer (dvs. Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer) som er nødvendige for barnets normale vækst og utvikling. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 2 g alfa-linolensyre (ALA) og 10 g linolsyre (LA). Grøden indeholder 0,3 g ALA og 0,9 g LA.

Økologisk. Mælk- og glutenfri. Veganervenlig.

Anbefales fra 6 måneder.

For hver 5-stk. pakke du køber, donerer vi til børn i nød.

Hele vores virksomhed er klimakompenseret og klimaneutral.

Ä-mærket. En mærkning, der er skabt af den svenske forbrugerforening Äkta, som har til hensigt at hjælpe forbrugerne med at finde ægte og uforfalskede fødevarer.

Åbnet pakke opbevares i køleskab op til 24 timer. OBS! Låget kan sidde fast i halsen. Kontroller, at pakningen er ubeskadiget, inden du serverer.

Pakningen og låget er fremstillet af bioplast og er helt eller delvist fremstillet af f.eks. sukkerrør. Sorteres som plastik.

Udviklet og designet i Sverige, fremstillet i EU for Alex&Phil AB.