Cookie- og Privatlivspolitik


Cookie- og Privatlivspolitik

Senest opdateret 06/07/2022

LittleUnBox ønsker at tilbyde en overskuelig hjemmeside med prioritering af det indhold, der er mest relevant for dig. Derfor gør vi brug af teknologier, som kan indsamle oplysninger om dig og om, hvordan du og andre besøgende bruger www.LittleUnBox.dk I vores Cookiepolitik forklares, hvad denne behandling indebærer, dine rettigheder samt din kontrol af hvordan du styrer og sletter cookies.

Hjemmesidens ejer- den dataansvarlige

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Littleunbox ApS,
Løgstørgade 2,
2100 København Ø
CVR 41307234
E-mail: hello@littleunbox.dk
Telefon: +45 25 33 80 93

Dit samtykke

Du har lige nu givet samtykke til, at LittleUnBox.dk må sætte cookies der falder inden for følgende kategorier:

  • Nødvendige
  • Funktionelle
  • Statistiske
  • Marketing

Når du besøger LittleUnBox.dk kan du til hver en tid tilbagekalde eller ændre dit samtykke efter behov.

Ændre samtykke

Samtykke

Ved at bruge www.LittleUnBox.dk og sub-domæner skal du gennemføre dit cookie valg på vores cookiebanner første gang du besøger www.LittleUnBox.dk. Hvis du giver du samtykke til at LittleUnBox må bruge dine cookies, gør vi det som oplyst i cookiedeklarationen herunder. Du kan til hver en tid tilbagekalde eller ændre dit samtykke ved at fravælge cookies i cookiebanneret, ligesom du kan blokere cookies i din browser.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som lægges på din computer, mobil og/eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Cookies giver os ikke adgang til at se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor, eller om computeren, mobilen og eller det udstyr du bruger, bruges af en eller flere personer. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies. LittleUnBox bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter for at huske dine indstillinger og præferencer, vise personaliseret indhold, trafikmåling og tilpasse dit besøg på hjemmesiden. Ordet ”cookies” betyder i denne politik og i samtykket dog også andre former for automatisk dataindsamling, eksempelvis, Web Storage (HTML5), Javascripts eller cookies sat ved brug af andet software.

Cookies kan blive brugt af både LittleUnBox og af tredjeparter, se cookiedeklarationen nedenfor.

Det er vigtigt for LittleUnBox at benytte cookies, fordi de hjælper til os med at gøre vores tjenester lettere at bruge og for at vi kan følge med i, hvordan vores website bruges, så vi konstant kan forbedre os og den service vi  leverer til dig. For at gøre det lettere for dig at overskue den måde vi bruger cookies på, har vi herunder en grupperet oversigt over vores cookies i nogle  kategoriform af hensyn til overskueligheden. Vi anbefaler samtidig at læser vores Privatlivspolitik, da vores brug af cookies kan medføre behandling af personoplysninger.

Der findes grundlæggende to typer cookies: ”midlertidige” og ”permanente”. De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på www.LittleUnBox.dk, og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på din computer, mobil eller andet udstyr du besøger www.LittleUnBox.dk fra. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men vil blive fornyet hver gang du besøger www.LittleUnBox.dk.

Sådan kan du undgå og slette cookies

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagekalde dit samtykke ved at fravælge cookies. Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Vær opmærksom på, at funktionaliteten på www.LittleUnBox.dk kan påvirkes, hvis du fravælger cookies. Dette kan samtidig have betydning for om vores hjemmeside virker korrekt, dens generelle anvendelighed og om du har adgang til hjemmesidens forskellige funktioner.

Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering af cookies. Bruger du flere browsere, skal du huske ændre eller tilbagekalde dit samtykke i alle browsere eller blokere cookies i alle browsere. Vi anbefaler, at du også læser cookiepolitikken til den/de browser(e), som du benytter.

Hvilke cookies bruger LittleUnBox og til hvilke formål?

Herunder kan du se, hvilke cookies der bruges på www.littleunbox.dk. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

- Facebook Pixel

- Klaviyo

- Google Analytics

Indsamling af persondata

Når du køber et produkt, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, dit barns alder, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. Denne behandling af oplysninger sker med det formål, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere samt for at kunne kontakte dig i forbindelse med din bestilling. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab, samt foretage målrettet markedsføring.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og e-mailadresse med det formål at kunne varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig. Typer af forskellig kommunikation, vi kan fremsende via nyhedsbrev er her et uddrag. 

 

  • Indhold til inspiration såsom tilbud, salg med flere
  • Spørgeundersøgelser, som eksempelvis undersøger, om du er tilfreds med de varer, du købte.
  • anbefalinger af varer, vi mener vil falde i din smag baseret på din(e) tidligere bestillinger og browseradfærd.
  • Opdateringer fra influencere eller brands, som du eventuelt følger på vores site.
  • At gennemgøre konkurrencer.
  • At gennemføre promoveringer og fremsendelse af kommercielt indhold af partnerskaber og producenter der tidligere har haft produkter i konceptet LittleUnBox

Når du kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger du selv angiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., samt indholdet af din henvendelse. Denne behandling af oplysninger sker med det formål, at vi kan levere den bedst mulige kundeservice.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til den transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Littleunbox ApS er dataansvarlig, men outsourcer flere opgaver til tredjeparts firmaer. Disse firmaer må ikke anvende oplysningerne til andet formål end at opfylde deres aftale med os og er samtidig underlagt fortrolighed om disse. Vi benytter os af følgende tredjeparts virksomheder: Shopify, Stripe, DAO, Mailchimp, Trustpilot, Facebook Pixels, Google Adwords samt flere markedsføringsbureauer.

Nævnte personoplysninger bliver opbevaret i 5 år hvorefter de slettes. Oplysningerne er krypterede.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hello@littleunbox.dk. 

Dine rettigheder

For at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at skrive til os på mail hello@littleunbox.dk så oplysningerne kan blive korrigeret.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af en brugerprofil eller din tilmelding til vores Littleunbox produkt, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. 

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00
 

Sletning af persondata

Oplysninger gemmes i maksimalt 5 år. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav.

Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af en brugerprofil, vil vi automatisk slette såfremt du ikke har gjort brug af hjemmesiden eller haft et aktivt medlemskab i 2 år.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har lov til at tilgå disse.

Kontaktoplysninger

Littleunbox ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet, kan du kontakte os på hello@littleunbox.dk.

 

Ændringer i Persondatapolitikken

Såfremt vi foretager væsentlige ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved udsendelse af information til din e-mailadresse. Dette vil ske i tilfælde af at du har en aktiv brugerprofil, eller en ordre som endnu ikke er anonymiseret.