Musik for tumlinge og børn

Musik for tumlinge og børn

Musikalsk familiefest: Oplev moderne børnemusik for alle aldre

Inviter hele familien til en musikalsk fest med moderne børnemusik, der rummer alt fra jazz til funk! Denne medrivende musik er perfekt til både børn og voksne, og den tilbyder en frisk fortolkning af klassiske børnesange og introducerer familier til nye musikalske genrer på en sjov og engagerende måde.

Mød Lille Bille

Lille Bille er en familievirksomhed startet i 2022 af Lise Petersen, Jeppe Thybo, Karl Bille og Kristina Bernat. Deres vision har fra starten været at højne kvaliteten for moderne børnemusik - skabe noget, som hele familien gider lytte til. De præsenterer børnene for alle musikkens genrer - hos dem vil der både være jazzede børnesange, lækker funk og fuld gas på diskoteks-tramp.

Lille Bille modtager dagligt håndfulde af beskeder fra forældre, som takker dem for deres inkluderende musik, som familiens yngste lytter til, men som også får bedsteforældrene med ud på stuegulvet til en dans.

Lille Bille kan streames på alle streamingtjenester, og på deres YouTubekanal finder man sjove, skøre og finurlige videoer til de fleste af deres sange.

Hvorfor vælge moderne børnemusik?

  • Fælles oplevelse for hele familien: Børn og voksne kan nyde musikken sammen, hvilket skaber en hyggelig og fælles oplevelse for hele familien.
  • Introduktion til forskellige musikalske genrer: Musikken giver børnene mulighed for at opleve forskellige musikalske genrer som jazz, funk, pop og rock, hvilket kan udvide deres musikalske horisont og inspirere til kreativ udfoldelse.
  • Høj kvalitet og medrivende melodier: Musikken er produceret i høj kvalitet med fokus på iørefaldende melodier og rytmer, der fanger både børnenes og de voksnes opmærksomhed.
  • Læringsfremmende: Musikken kan have en positiv indflydelse på børnenes læring og udvikling, da den stimulerer hjernen og fremmer kreativitet, sprogfærdigheder og motorik.
Tilbage til blog