Sådan virker det

Som medlem hos LittleUnBox modtager du hver måned en nøjsomt kurateret boks udvalgt til at passe netop dit barns alder og udvikling.

Er du gravid kan du hver måned forkæle dig selv med produkter med skiftende tema. Det kan være temaer som ansigtspleje, hospitalstasken, træning som gravid og meget mere.

Studio Circus Badebog, havet - LittleUnBox

Hvilken boks får jeg?

Termin og fødselsdage

Når du tilmelder dig LittleUnBox beder vi om dit barns fødselsdag. På den måde ved vi hvilken boks der passer til netop dit barns udviklingstrin. Er du gravid vil du frem til din terminsmåned modtage vores gravidboks.

Tilmeld mig

Hvad får jeg?

Indholdet i min boks

I din månedlige boks modtager du legetøj der er kurateret til at passe til dit barns udviklingstrin, måned for måned. Du kan også finde inspiration til øvelser med din baby, eller sjove lege og naturoplevelser med dit større barn. En boks indeholder typisk 3-4 produkter og koster kun kr. 198,- + fragt..

Vi er klar til månedlige overraskelser

HVorfor er Littleunbox så populært?

Fra mødre til mødre

LittleUnBox er en håndsrækning til forældre i håbet om at gøre hverdagen lettere. I LittleUnBox arbejder vi for at du kan slippe bekymringerne og bruge mere kvalitetstid med dit barn.

Samtidig arbejder vi hårdt for at sprede glæde med relevant og udviklingsunderstøttende legetøj.

Tilmeld mig

Vi er selvfølgelig ikke alene.

Hjælp fra eksperter

Vi er teamet op med et stærkt hold af fagpersoner, der guider dig på vej med øvelser, gode råd, vejledning og meget mere. Bag os har vi alt fra jordemødre og ergoterapeuter til ernæringseksperter og naturformidlere.

Lad mig være med