A-DERMA Hudpleje - LittleUnBox

A-DERMA Hudpleje

Exomega Control Cream 200 ml

Exomega Control Cream har en effektiv og unik plantebaseret formulering (består af 95% naturlige ingredienser) bestående af Rhealba ® Havrekim ekstrakt og Filaxerine, der tilsammen har en dokumenteret virkning på tør hud og hud med tendens til atopi. Derudover indeholder produkterne banebrydende BioVect ® teknologi, der hjælper Rhealba® Havrekim ekstrakten med at blive transporteret hurtigere til det udsatte område. Dette betyder, at hyppigheden af udbrud (tørhed og irritation) effektivt reduceres og bringes under kontrol. 

Den virker ved at tilføre fugt for at genoprette hudens smidighed og velbefindende. Den virker kløedæmpende og beroliger øjeblikkeligt samt mindsker irritation forårsaget af tør hud. De har 24 timers fugtgivende effekt og det er derfor kun nødvendigt med 1 daglig påføring.

Kan bruges til spædbørn (allerede fra fødslen), børn og voksne.

200 ml varianten er i en steril emballage. Det betyder, at vi kan undlade konserveringsmidler i produktet, da det er produceres i et sterilt miljø og holder sig sterilt i hele dets levetid.

Exomega Control findes også i en lettere variant; Lotion og en mere nærende variant; Balm. De 3 produkter i serien har samme koncentration af den aktive ingrediens Rhealba® Havre, men har forskellig konsistens og næringsgrad.

 

 

Tilbage til blog