Eksempler på produkter fra nogle af vores samarbejdspartnere RSS


Bambo Nature

Bambo Nature er en dansk serie af bløde og skånsomme plejeprodukter, baseret på vores nordiske traditioner og fremstillet af nøje udvalgte råvarer og materialer af høj kvalitet.

Fortsæt med at læse


Care by Nature

Care by Nature er 100% naturlige, plastikfrie og etiske vaskeprodukter fremstillet af Bleschu ApS. Bleschu er et danskejet selskab, der er vokset ud af en vision om et forbrug, der kan indgå naturligt i planetens egen cyklus. Et forbrug der løfter frem for at nedbryde. 

Fortsæt med at læse


Apotekets

Sundhed og velvære betyder alverden. Og lige siden Danmarks første apotek blev etableret i 1546, har det faguddannede personale på apotekerne hjulpet danskerne med stort og småt.

Fortsæt med at læse


Plan Toys

PlanToys er en helt unik virksomhed, der efterlever 3 stærke værdipunkter: Bæredygtige materialer, bæredygtig produktion og en bæredygtig tankegang

Fortsæt med at læse


Bright Starts

Kvalitets legetøjsprodukter til de mindste børn. Lærerige og sjove produkter, der inspirerer barnet til at lære at bevæge sig, f.eks. at lære at kravle.

Fortsæt med at læse


Castus

 Castus produkter er altid 100% naturlige – hvis det ikke findes i naturen, findes det ikke i deres produkter. Uden tilsat sukker, Rig på fibre, Uden konserveringsmidler.

Fortsæt med at læse


LoveMade

Bag danske LoveMade står et stærkt team af dedikerede forældre og en dansk Michelin-kok, med en klar vision om at tilbyde bedre og sundere babymad.  Deres nye mellemmåltider i klemmepose er næringsrige og er de eneste på markedet som har EU-ernæringsanprisningen "Lavt Sukkerindhold" fordi de ikke indeholder tilsat sukker og samtidig indeholder et lavt naturligt sukkerindhold, som samlet udgør mindre end 3 g sukker per 100 g. LoveMades økologiske babymåltider er udviklet for at forene god smag, naturlig struktur og optimal ernæring til vores små. Velbekomme!

Fortsæt med at læse