Alex & Phil - LittleUnBox

Alex & Phil

Denne smoothie er lavet på rapsolie og quinoa, som er et glutenfrit og proteinrigt krydderi fra Sydamerika. Smagen kommer fra appelsin, mango og banan, og den er præcis så god, blød og lækker, som du kan forestille dig. Den har desuden en vidunderlig gul farve og en dejlig konsistens. Og pakningen er hovedsageligt fremstillet af genanvendelige og plantebaserede materialer som f.eks. sukkerrør!

Ingredienser: Mango* 35%, appelsinjuice* 31% (ej fra konsentrat), banan* 22,5%, quinoa* 6,5%, rapsolie* 5%. *EU- og KRAV-økologiske ingredienser.

Næringsindhold: Energi 564 kJ/134 kcal, fedt 5,6 g (heraf mættede fedtsyrer 0,7 g), kulhydrater 19 g, heraf sukkerarter 12 g (kun naturligt forekommende), protein 1,5 g, salt 0 g.

Smoothien er en naturlig kilde til omega 3-fedtsyrer. Essentielle fedtsyrer er nødvendige for barnets normale vækst og utvikling. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 2 g alfa-linolensyre (ALA) og 10 g linolsyre (LA). Smoothien indeholder 0,4 g ALA og 1,1 g LA.

Økologisk. Mælk- og glutenfri. Veganervenlig.

Anbefales fra 6 måneder.

Læs mere om de skønne produkter fra  Alex&Phil her.

Alex&Phil er klimakompenseret og klimaneutral.

Ä-mærket. En mærkning, der er skabt af den svenske forbrugerforening Äkta vara, som har til hensigt at hjælpe forbrugerne med at finde ægte og uforfalskede fødevarer.

Åbnet pakke opbevares i køleskab op til 24 timer. OBS! Låget kan sidde fast i halsen. Kontroller, at pakningen er ubeskadiget, inden du serverer.

Udviklet og designet i Sverige, fremstillet i EU for Alex&Phil AB.
Tilbage til blog